Reviews

17/03/2016

Help mij en help anderen schrijf een review!
pen-schriftHoe schrijf ik een review?

Probeer in de titel iets korts te zeggen over uw ervaring “Super service ik ben erg tevreden!”.
In de review zelf kunt u zeggen hoe bijvoorbeeld de klantvriendelijkheid, het product en de omgang van zaken etc is.
Probeer zo uitgebreid en eerlijk mogelijk te zijn. Ik doe mijn best er voor te zorgen dat de klant de beste ervaring heeft.

doet het weer

★★★★★
5 5 1
had mijn wachtwoord niet meer kon niks meer beginnen met laptop is weer opgelost plus even schoon gemaakt (apk)

Super tevreden

★★★★★
5 5 1
We zijn super geholpen door Roland, vlot en snel onze computer weer sneller gemaakt en alle rotzooi ervan verwijdert .

Zeer tevreden!

★★★★★
5 5 1
Onze PC was gecrasht. Dus Roland gebeld en kwam direct langs om te kijken wat er aan de hand was. De harde schijf kapot. Dus kort om wouden we een nieuwe PC. 4 dagen een stond er al een nieuwe klaar voor gebruik. Roland heeft alles geïnstalleerd we hadden er zelf geen om kijken naar helemaal top geregeld! ZEER TEVREDEN.

Zo Blij

★★★★★
5 5 1
Al tijden durfde ik mijn computer niet meer af te sluiten uit angst dat hij niet meer op zou starten. Via via ben ik bij Fawkes-IT terecht gekomen met de vraag een vrouw gebruiksvriendelijke computer samen te stellen voor niet teveel geld.Ik heb geen verstand van computers en kon niet vertellen waar mijn nieuwe computer aan moest voldoen. Fawkes-IT stelde me eenvoudige vragen en al snel werd duidelijk waar mijn computer aan moest voldoen.2 dagen later had ik een offerte in huis en een week later stond de nieuwe computer al bij mij in huis. Fawkes -IT heeft de instellingen van de computer omgezet van het Engels in het Nederlands en ze kwamen bij mij thuis uitleg geven over hoe Windows 10 werkt. Nog elke dag geniet ik van deze snelle gebruiksvriendelijke computer. Ik kan Fawkes-IT echt aanbevelen bij mensen die problemen met hun computer hebben of iets nieuws willen aanschaffen.

Netwerkje Aangelegd

★★★★★
5 5 1
Roland heeft een thuis netwerk aangelegd en de webcams geïnstalleerd.Alles werkt nu super. Overal bereik, bedankt Roland!

Super Werk!

★★★★★
5 5 1
ik zocht naar een computer om spellen om te spelen met me vrienden ik vroeg aan me broer of hij me zou willen helpen hij verwees me naar Fawkes-IT. We hadden een afspraak gemaakt voor vragen te stellen wat ik nodig heb in mijn computer door middel van een paar makkelijk vragen waardoor hij kon nagaan wat voor mijn computer het beste is. Nadat mijn computer was geleverd ben ik maar 1 probleem tegen gekomen ik belde Fawkes-IT met mijn probleem en binnen een tijd van 5 minuten was mijn probleem opgelost voor de rest ben ik heel erg blij met mijn computer hij doet het SUPER en loopt zonder problemen. ik vond dit een leuke ervaring en ik zou het zo weer gebruiken en bij andere mensen ook aanraden!

Naam
Email
Review Titel
Rating
Review inhoud